پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان- اخبار معاونت غذادارو
گیاه قره قاط و فواید آن

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1391/11/11 |  ارسال‌کننده: سمانه کرم پور کوهستانی | نویسنده: بابک مختاری | 

AWT IMAGEکارشناس دارویی معاونت غذا و دارو در خصوص فواید گیاه قره قاط گفت: Cranberry (قره قاط) از تیره توت ها بوده و از قدیم برگها و میوه ی آن برای بیماریهای متعددی مانند زخم ها، عفونتهای ادراری، اسهال، دیابت و مشکلات کبدی استفاده می شده است. دکتر بابک مختاری افزود:تحقیقات نشان می دهند ترکیبات موجود در قره قاط (cranberry) می تواند از رشد و چسبیدن باکتری E. Coliبه سلولهای مجاری ادراری و ایجاد عفونت های ادراری جلوگیری کند. شواهدی نیز مبنی بر اینکه قره قاط توانایی زنده ماندن باکتری H. Pylori را در معده و ایجاد زخم های معده را کاهش می دهد وجود دارد. همچنین این گیاه اثرات آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی خوبی نیز دارد. وی در پایان افزود:از این گیاه، نوشیدنی و مکمل های غذایی و دارویی مانند عصاره گیاه، کپسول و قرص تهیه شده و در بازار دارویی موجود است.

نشانی مطلب در وبگاه پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان:
http://goums.ac.ir/find-70.5622.7143.fa.html
برگشت به اصل مطلب