پیام خود را بنویسید

اخبار : تکذیب یک خبر

 | تاریخ ارسال: 1401/1/10 | 
🔰خبر مندرج از قول سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان مبنی بر" افزایش شیوع کرونادر گلستان" از سوی رسانه بیگانه کذب محض است

🔰 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پی درج خبری در یکی از رسانه‌های بیگانه مربوط به" افزایش شیوع کرونا در استان گلستان" به اطلاع می رساند سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان در طی چند روز اخیر، گفتگو یا مصاحبه ای مبنی بر" افزایش شیوع کرونادر استان گلستان" با هیچ رسانه ای انجام نداده است و انتشار این خبر از قول دکتر گلفیروزی سرپرست دانشگاه علوم  پزشکی گلستان شانتاژ رسانه های بیگانه و از اساس کذب محض است.

🔰روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در عین حال از مردم شریف استان خواست اخبار صحیح و درست را از رسانه های معتبر داخلی و پایگاه های خبری وزارت بهداشت ودانشگاه علوم پزشکی گلستان دنبال نمایند.


🔰روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان نیز به مردم شریف توصیه کرد در دورهمی های خانوادگی و سفرهای نوروزی شیوه نامه های بهداشتی را رعایت نمایند تا ان شاء الله شاهد ریشه کنی این ویروس منحوس در استان وکشور باشیم.

 


دفعات مشاهده: 687 بار   |   دفعات چاپ: 97 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر




ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 7103 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 7 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 1248 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 5933377 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 73754 بازدید