پیام خود را بنویسید

اخبار معاونت تحقیقات و فناوری : «روایت برترهای کمیته تحقیقات دانشجویی»؛ گامی برای آغاز مسیرهای تازه پژوهشی دانشجویان

 | آخرین بروزرسانی: 1405/7/8 | 
رویداد «روایت برترهای کمیته تحقیقات دانشجویی؛ شروعی برای یک مسیر تازه» با هدف انتقال تجربه‌های پژوهشی و ایجاد انگیزه در دانشجویان جدیدالورود، روز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ در سالن جلسات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد.
این رویداد با حضور دکتر غلامرضا روشندل، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر مهرآور، سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه، و جمعی از سرپرستان و دبیران کمیته‌های تحقیقات دانشجویی دانشکده‌ها برگزار شد.
در این برنامه، جمعی از دانشجویان پژوهشگر و افتخارآفرین، به بیان تجربیات، دستاوردها و مسیرهای پژوهشی خود پرداختند و از چگونگی تبدیل علاقه و انگیزه اولیه به فعالیت‌های واقعی و اثرگذار پژوهشی گفتند.
همچنین این نشست فرصتی برای آشنایی دانشجویان جدیدالورود با ظرفیت‌ها و مسیرهای فعالیت در کمیته‌های تحقیقات دانشجویی بود و با انتقال تجربیات موفق، زمینه آشنایی و ایجاد انگیزه برای ورود دانشجویان به عرصه پژوهش و فناوری فراهم شد.

 

مطالب مشابه


دفعات مشاهده: 689 بار   |   دفعات چاپ: 313 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر




ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 7556 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 4362 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 36178231 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 100826 بازدید