پیام خود را بنویسید

اخبار : تأکید بر پایداری خدمات سلامت در شرایط ویژه؛ چهارمین جلسه ستاد مدیریت بحران دانشگاه برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1405/1/18 | 

چهارمین جلسه ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سال ۱۴۰۵ با حضور واحدهای عملیاتی و ستادی برگزار شد و در آن، روند اقدامات، چالش‌ها و راهکارهای ارتقای آمادگی در شرایط خاص مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست، دکتر محسن ابراهیمی رئیس دانشگاه، با تسلیت فرارسیدن اربعین شهدای جنگ رمضان، یاد و خاطره امام شهید و تمامی شهدای این رخداد را گرامی داشت و بر ضرورت تداوم راه شهیدان تأکید کرد.
وی با اشاره به شرایط حساس موجود، فعال بودن ساختارهای مدیریت سوانح و بحران را از الزامات اصلی دانست و تصریح کرد: مدیریت بهینه مصرف دارو، تجهیزات و منابع انرژی، نقش تعیین‌کننده‌ای در عبور موفق از شرایط پیش‌رو و تضمین استمرار خدمات سلامت دارد.
در ادامه، هر یک از واحدهای عملیاتی به ارائه گزارش عملکرد و بیان چالش‌های موجود پرداختند و راهکارهای لازم برای ارتقای هماهنگی، افزایش تاب‌آوری و حفظ پایداری خدمات در سطح دانشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.


🌐 روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی گلستان

webda_golestan کانال تلگرام
goumswebda سوپرگروه تلگرام

شبکه اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گلستان :


🔵 بله :
https://ble.ir/Goumswebda
🟣اینستاگرام:
Goums_golestan
🟠ایتا :
https://eitaa.com/webda_golestan
🟢‌ روبیکا :
https://rubika.ir/Goumswebda







مطالب مشابه


دفعات مشاهده: 403 بار   |   دفعات چاپ: 28 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر




ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 7440 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 3 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 2070 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 18691685 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 189484 بازدید