پیام خود را بنویسید

اخبار : جلسه هماهنگی دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان با مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری

 | تاریخ ارسال: 1403/1/21 | 


به گزارش #وبدا_گلستان؛ در راستای پیگیری اجرای برنامه نهضت ملی تولید آرد و نان کامل (ابلاغی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای ‏اسلامی و شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور) و پیگیری برنامه های سال جدید کمیته استانی پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و ‏نان کامل و مرور مصوبات جلسات سال گذشته کمیته مذکور و برنامه ریزی جهت برگزاری اولین جلسه کمیته پیشگفت در سال جاری، ‏نشستی با حضور مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و رئیس دبیرخانه ساغ استان و کارشناسان برنامه در محل دفتر هماهنگی امور ‏اقتصادی استانداری برگزار شد. ‏

در این نشست واثق مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری، ضمن تاکید بر افزایش کیفیت کلیه نان های تولیدی، بر حمایت ‏همه جانبه استانداری بر تولید آرد و نان کامل در استان تاکید داشته و هماهنگی و همکاری بین دستگاه های اجرایی ذینقش با ‏مشارکت بخش خصوصی (بالاخص اتحادیه خبازان و انجمن صنفی کارفرمایی صنعت آرد استان) را از الزامات مهم در نهضت تولید نان ‏کامل در سطح استان برشمرد. ‏

ابوالحسنی رئیس دبیرخانه ساغ استان، نیز بر ضرورت نگاه ویژه به افزایش کیفیت نان های مصرفی بالاخص تولید نان کامل که نقش ‏بسیار مهمی در سلامت آحاد جامعه داشته، مطالبی را بیان نموده و بر پیگیری اجرایی شدن مصوبات کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید ‏نان کامل از سوی کلیه دستگاه های اجرائی و اعضاء کمیته استانی تاکید نمود.‏


 


دفعات مشاهده: 194 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5978 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 1112 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 3527953 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 83370 بازدید