پیام خود را بنویسید

اخبار : به مناسبت هفته خوابگاه ها، نشست پرسش و پاسخ دانشجویان پسر خوابگاه شهید علم الهدی با رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین دانشگاه برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1402/3/5 | 
 به مناسبت هفته خوابگاه ها، نشست پرسش و پاسخ دانشجویان پسر خوابگاه شهید علم الهدی با حضور دکتر سعید گلفیروزی رئیس دانشگاه، دکتر صادقعلی عظیمی معاون فرهنگی و دانشجویی، حجت الاسلام و المسلمین حسینی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی دیگر از مسئولین، نشست پرسش و پاسخ دانشجویان پس از برگزاری جشنواره غذا برگزار شد.
در این برنامه، دانشجویان به بیان مشکلات و چالش های حوزه های آموزشی، رفاهی و صنفی پرداختند و رئیس دانشگاه و دیگر مسئولین پاسخ سوالات دانشجویان را ارائه کردند.


در این نشست دکتر گلفیروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان ضمن تبریک به مناسبت دهه کرامت و گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر، هفته خوابگاه ها را به تمامی دانشجویان تبریک گفت و خاطر نشان کرد: به دلیل اینکه خوابگاه ها و سراهای دانشجویی خانه دوم دانشجویان محسوب می شود بنابراین دانشجو به جز دغدغه درس و تحصیل نباید فکر و نگرانی دیگری داشته باشد.
 ایشان ضمن استقبال از پیشنهادات و نقطه نظرات ارائه شده از سوی دانشجویان در ادامه تصریح نمود: با اولویت گذاری چالش ها و نیازها، به مرور زمان مشکلات و مسائل مطرح شده توسط دانشجویان عزیز، رفع خواهد شد و از مدیران مرتبط خواستار پیگیری امور رفاهی و معیشتی دانشجویان شد.





دفعات مشاهده: 374 بار   |   دفعات چاپ: 37 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 6989 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 2 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 1029 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 970043 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 65002 بازدید