اخبار : کارگاه استانی بیماری های منتقله از آب و غذادر مرکز بهداشت استان برگزار شد
| تاریخ ارسال: 1402/3/2 |
کارگاه استانی بیماری های منتقله از آب و غذا با آغاز فصل گرما با حضور دکتر صداقت معاون فنی مرکز بهداشت استان، کارشناسان مبارزه با بیماریها و بهداشت و محیط شهرستانهای استان برگزار گردید.
در این جلسه آخرین دستورالعمل ها و شاخصهای کشوری و استانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
از مهمترین توصیه های پیشگیرانه بیماریهای منتقله از آب و غذا میتوان به تهیه یخ از محلهای عرضه بهداشتی و اجتناب از تهیه و مصرف مواد غذائی نظیر آب میوه ، آب هویج ، معجون ، یخ در بهشت و دیگر مواد خوراکی و نوشیدنیها از فروشندگان دوره گرد اشاره کرد.