پیام خود را بنویسید

اخبار : کارگاه استانی بیماری های منتقله از آب و‌ غذادر مرکز بهداشت استان برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1402/3/2 | 
کارگاه استانی بیماری های منتقله از آب  و غذا با آغاز فصل گرما با حضور دکتر صداقت معاون فنی مرکز بهداشت استان، کارشناسان مبارزه با بیماریها و بهداشت و محیط شهرستانهای استان برگزار گردید.

در این جلسه آخرین دستورالعمل ها و شاخصهای کشوری و استانی مورد بحث  و بررسی قرار گرفت.

از مهمترین توصیه های پیشگیرانه  بیماریهای منتقله از آب و غذا  میتوان به تهیه یخ از محلهای عرضه بهداشتی و اجتناب از تهیه و مصرف مواد غذائی نظیر آب میوه ، آب هویج ، معجون ، یخ در بهشت و دیگر مواد خوراکی و نوشیدنیها از فروشندگان دوره گرد اشاره کرد.


مطالب مشابه


دفعات مشاهده: 72 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA



ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 5387 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 2 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 822 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 37097701 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 45618 بازدید