کارگاه آموزشی جاسوسی تلفنی نوین ویژه معاونین و مدیران ارشد در سالن حراست دانشگاه برگزار گردید.
مدیر حراست دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم و تسلیت به مناسبت شهادت امام جعفر صادق(ع) و رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی و گرامیداشت قیام ۱۵ خرداد بر ضرورت تشکیل کارگاه هایی با محتوای مذکور به جهت سطح دسترسی مدیران به اطلاعات مهم سیستم تأکید نمود.
 مهندس فولادیان خاطر نشان کرد: این دوره های آموزشی با هدف ارتقای توان حفاظتی و امنیتی و مصون سازی دستگاه از گزند و آسیب های احتمالی در راستای مأموریت اصلی و ذاتی حراست و صیانت از سازمان برگزار می گردد.
وی با اشاره به اهمیت افزایش آگاهی و هوشیاری افراد در خصوص شگردهای جاسوسی و تخلیه اطلاعاتی با توجه به فعالیت آزادانه ی عوامل سرویس های اطلاعاتی دشمن برای کسب هر گونه خبر و اطلاعات هر چند کوچک و ناچیزتصریح کرد: رعایت مسائل حفاظتی و امنیتی در امورات شغلی توسط کارکنان هر سازمان در تمامی زمینه هاضرورت دارد.
درادامه نیز محمودی معاون آموزشی حراست کل استان در خصوص مباحث جاسوسی تلفنی نوین/ اهداف دشمن از جاسوسی تلفنی نوین / شیوه های نوین جاسوسی و تخلیه تلفنی/ راه های امنیتی جهت کنترل و کاهش خطرات احتمالی سوء استفاده از تلفن ها و ... مطالب ارزنده ای را ارایه کرد.
گفتنی است: بر اساس نظرسنجی های به عمل آمده از شرکت کنندگان، درصد بالایی از رضایتمندی در خصوص محتوای کارگاه مشاهده گردید.

دفعات مشاهده: 217 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• كل کاربران ثبت شده: 4069 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 2 کاربر