پیام خود را بنویسید

اخبار : رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان:  اوضاع بهتر است ،اما عادی نیست

 | تاریخ ارسال: 1400/2/18 | 
   رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان درگفتگوی اختصاصی با وبدای دانشگاه در خصوص آخرین وضعیت کرونا در استان گفت:خوشبختانه روندبروز بیماری در استان کاهشی است و شاهد وضعیت بهتری هستیم .اما این روند کاهشی نبایدبه عادی انگاری مسوولین و مردم منجر شود و تاکیدمان کماکان رعایت دستورالعمل ها و شیوه نامه های بهداشتی است.
دکتر عبدالرضا فاضل افزود:در حال حاضر شهرهای گرگان، کردکوی،بندرگز،آزادشهر،مینودشت،گالیکش در وضعیت نارنجی قرار دارند وشهرهای گنبد،مراوه تپه،آق قلا،گمیشان،بندرترکمن،و رامیان در وضعیت زرد کرونا قرار دارند.وشهرستان کلاله تنها شهرستان قرمز استان می باشد.          
دکتر عبدالرضا فاضل در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ۴۸۳ بیمار در مراکز درمانی استان بستری بوده که از این تعداد ۸۶ نفر در بخش آی سی یو تحت مراقبت بوده و تعداد ۴۴ بیمار نیز وصل به دستگاه هستند.                                       
وی از مردم استان خواست برای کاهش روند صعودی بیماری کرونا همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت نموده و استفاده از ماسک را جدی بگیرند.
 

مطالب مشابه


دفعات مشاهده: 953 بار   |   دفعات چاپ: 90 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر




ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 7109 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 864 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 6199457 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 898 بازدید