پیام خود را بنویسید

اخبار : انتصاب سرپرست جدید دانشگاه

AWT IMAGEطی حکمی که از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر شد، دکترعبدالله عباسی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گلستان منصوب گردید.

در این حکم که در مراسم تودیع دکتر سمنانی ریاست پیشین دانشگاه و معارفه دکتر عباسی سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی گلستان و با حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت،قائم مقام وزیر در امور مجلس، معاون سیاسی و امنیتی استانداری گلستان،فرماندار گرگان، مدیران کل و جمع کثیری از مدیران و کارکنان دانشگاه قرائت شد، دکتر دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای ریاست پیشین دانشگاه، دکتر عبد الله عباسی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان منصوب کرد. در بخشی از این حکم آمده است: خدمتگزاری در نظام جمهوری ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده است. لذا نظر به تعهد و تجارب اجرایی ارزشمند جنابعالی ، به موجب این ابلاغ  به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گلستان منصوب می شوید  تا به اتکال به ذات باریتعالی و رعایت جوانب شرعی و قانونی انجام وظیفه نمائید.

وزیر بهداشت در بخشی دیگر از این حکم عنوان کرد: امیدوارم با تعامل سازنده با مسئولین محترم استانی، بهرگیری از تجارب اساتید پر تلاش و تعامل سازنده و صمیمانه با دانشجویان و کارکنان دلسوز، نهایت تلاش خود را در جهت پویایی و ارتقاء شاخصهای آموزشی، پژوهشی و درمانی دانشگاه بعمل آورید و در جلب رضایتمندی مردم عزیز در حوزه بهداشت و درمان با استفاده از طراحی سامانه های پاسخگو و مشارکت همه دست اندرکاران حد اعلای کوشش را مبذول نمائید. توفیق شما و همه همکاران عزیز را از درگاه خداوند متعال خواستارم.


مطالب مشابه


دفعات مشاهده: 4596 بار   |   دفعات چاپ: 933 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 38 بار   |   0 نظر




ورود کاربران

آمار بازدید

  • كل کاربران ثبت شده: 7541 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • ميهمانان در حال بازديد: 3313 کاربر
  • تمام بازديد‌ها: 34875607 بازدید
  • بازديد 24 ساعت قبل: 94698 بازدید